hemma

hemma från NY! Hade en trevlig helg där! Uppdaterar så fort jag har tid, men har en del att plugga... :(

fisheye effekt : )



Denna roliga inställning har jag på min kamera hahaha!














bra helg!

I fredagskväll hämtade jag Sara på metron vid halv tio tiden! Hann inte med någon bio utan hyrde istället en från den röda boxen, minns inte vad den hette..den var inte så värst bra heller, fast vi pratade ju en del! Jag hade förberett med vin, chips, dipp & m&m! Det var en mycket bra kväll!!




MMM Dilldippa som mamma skickat från Sverige :D





Lördagmorgonen gick vi upp sju ja ni läste rätt SJU! Gick på Yoga pass i en och en halvtimme ! Och sedan gick vi lite på springmaskinen! Hem, käka frukost, åkte downtown, tog en dricka och gick längs vattnet och tog lite bilder! Åkte vidare till mallet där vi shoppade en del : ) Jag köpte strumpbyxor, 5 nagellack, en klocka, en bh och en tunika :) Sara köpte två klockor och bh set!!


Redo för yoga!


Sara i Annapolis




En julgran och några Navy tjejer.!


Nagellacken som jag köpte!




Snygg va

Käkade i foodcourten sen, blev Panda express, gott gott! Hem till mig, hyrde ny film, Chloe. Någon som sett den? Världens sämsta haha! Käkade lite mer chips och drack vin! Jag strök min nya tunika och målade mina naglar.! Upptäckte även att larmet på min klocka var kvar så det är bara att köra dit idag. DRYGT! Körde Sara till metron och hem igen, gick så snabbt så jag väntade i 7 minuter i bilen för annars hade nog familjen undrat hur snabbt jag körde (jag körde inte för snabbt) Förfestade med mig själv i en halvtimme. Sen kom Sofie & hennes nya au pair som heter Diana tror jag! Körde downtown och festade på Dock Street! Det var sjukt kul som vanligt. När vi åkte hem sa sofie, hur länge var vi där och jag svarar, två timmar kanske. Sofie: OCH HUR MÅNGA GÅNGER GICK DU OCH KISSADE, fyra kanske. FEM VAR DET NOG HAHA.!


Mmm den goda maten.


Förfest i min säng.


Här ser ni min tunika från H&M. (svårt att ta bilderpå sig själv haha)


Sofie & Diana


Skrattar, tog lång tid innan denna bilden togs haha.






Julpyntad båt på väg till bilen.

Nu sitter jag i min säng och nyser & snyter mig. Samlar krafter för att åka till Macys och ta av larmet på min klocka men jag känner mig rätt död!

ny kamera :D


Detta är min nya kamera som jag köpte när Emelie & jag käkade lunch i fredags :D Äntligen kan jag ta bilder igen!

köttbullar och mos med lingon och brunsås!

Idag gjorde jag köttbullar till familjen, barnen älskade dem och sa att det var det bästa de någonsin ätit typ. haha. Det var kul att de gillade det!!

Har pluggat hela denna veckan, inte träffat någon alls! Blev slutligen klar med min research, blev nöjd och fick lite ny energi fram tills att jag kom till kursen för då fick vi en massa ny läxa!! jag dör! Ska inte läsa en esl kurs nästa termin!!

Imorgon kommer Sara :D Hon ska sova över här en eller två dagar! Vi ska se på bio imorgon kväll och dricka lite vin! På lördag blir det en lång shoppingdag! Måste hinna med allt! Sara ska även följa med till gymmet på morgonen!

Gud jag har ju inte skrivit på länge! Förra veckan var jag själv med barnen ons-fre. Mamman kom hem fredag kväll! Det gick bra att vara själv med dem, inga större fighter! På lördagen jobbade jag, spelade tennis och sprang jämte Baxters cykel när han cyklade runt kvarteret! Sofie kom runt 3 tiden för att hämta upp mig, åkte till en fotbollsmatch! Navy vann 28-27 tror jag. Åkte till Mcdonalds och åt där GOTT men inte bra för magen. Förfestade hemma hos henne, förresten så gick bilen sönder på vägen hem, började ryka från motorhuven men vi kom fram iaf. Hade en sjukt rolig kväll ute, den var galen!! Dagen efter fick jag ett sms där det stod," How's your friend feeling this morning, rough night last night." HAHAHA. Tyvärr inga bilder eftersom jag inte haft tid att köpa ny kamera!  Söndagen spenderades hemma hos sofie, kollade på tv och latade oss. Jag hade lite panik eftersom hennes bil var sönder och jag skulle på ett au pair möte och jag var tvungen att ta med gröna böner som jag skulle tillaga. Annie kom och hämtade mig efter J's turnering, släppte av mig hemma eftersom hon skulle hämta upp Scott & S, jag fick ta bilen till affären och köpa dem sedan hem värma dem och sedan till mötet! Stressigt! Au pair mötet var tråkigt, Mötena suger verkligen!!! bara "9" kvar :(


GRATTIS PÅ FARSDAG PAPPA

Grattis på farsdag Pappa! (säger man grattis) Glömde skicka kort, förlåt!!! Hoppas ni hade en bra dag!

Mitt paket anlände igår : ) tack så mycket!!

Veterans Day

Hello!

Idag var jag på ungarnas skola, idag är det veterans day här i USA, man hyllar alla som varit i armén, marinkåren, navy, kustvakter och annat! Så på skolan idag var det granfriends day, var mor & farföräldrarna och jag. Var först i aulan och lyssnade på när några elever höll tal, jag fick tårar i ögonen känslig som jag är (tycker också det är jobbigt med äldre människor så det var kanske därför jag hade tårar i ögonen också). J satt bredvid mig så jag ville ju inte börja gråta men de berättade om deras pappor och farbröder som var i Afghanistan och andra krigsställen. De tyckte det var jobbigt men de var stolta. Sedan fick alla som var/varit med i marinkåren ställa sig upp och då applåderade alla, sen navy och så vidare! Fint men gud vad patriotiska de är. Gick in med flagga, Sjöng sånger om USA, höll sig för hjärtat när de sjöng, läste en efter "bön" efter nationalsången, hörde en som satt bredvid mig som var marinsoldat då var det en bakom som sa Tack, Bless you, du gör ett såå bra jobb typ!

I tisdags var vi på Ikea igen: ) Min kamera är ju sönder så det blev inga bilder. De har gjort om i den Svenska mat affären! Mycket fräscht och snyggt! Hade även ändrat om minst 4 rum i butiken! Jag köpte; två paket tunnbröd, en ost och runda mackor. Jag fick en blåbärssylt på köpet eftersom jag handlade för mer än 10 dollar. Har inte provat den ännu!

Har varit själv med barnen nu sen igår morse, det har gått hyfsat bra! Imorgon kväll kommer Annie hem så det ska bli skönt!

På lördag ska jag & sofie ut, ska bli naajs : )

9/11

ännu en vecka har gått...! Förra veckan tränade jag med min personliga tränare Justin (det var en gratislektion) Haha. Men jag vill gärna fortsätta, måste bara hitta ngn att dela lektionen med så blir det lite billigare iaf! Var helt död efter en halvtimme med honom, har fortfarande träningsvärk!!


De har redan börjat julpynta här, samma hemma antar jag?!



I fredagskväll åkte jag & Emelie hem till Debbie för att kolla på film, vi såg en med Sandra Bullock, the proposal tror jag den hette! Den var väl okej men jag var dödstrött!


Debbies goda glass!

I lördags gick jag på en teater/musikal med Scott, Spencer & Baxter (Annie & Jasmine var på fotbollsturneringen) såg Westside Story! Senare på kvällen var vi på "german houseparty" några tyska studenter som anordnade. Det var mycket kul, dansade och umgicks, det var väldigt svettigt och rökigt. Fick inte gå ut & inga fönster öppna eftersom polisen kunde komma då! Jag körde så det blev inte så mycket dricka för min del! Tjejerna fick dela på min säng och jag sov i soffan!






Här spelades det beerpong!
'



Sen gick min kamera sönder!


Igår såg vi Hereafter på bio! Mycket bra, mycket sorglig, Emelie grät mest!!

Idag var jag och Emelie på gymmet, körde lite styrka!

Min kamera har gått i sönder och även min mus på datorn, tur att jag tog med en vanlig med sladd! OTURSVECKA!

haunted house

igår (söndag) åkte vi till ett haunted house! Det var jätteläskigt, trodde inte jag skulle bli rädd men jag skrek mycket och grät två gånger!! men det var ändå kul!


nervösa : )


så här såg det ut utanför :P

idag är barnen lediga, det går sådär. Åkte till Annies jobb för de skulle ta influensaspruta! Lekt lite ute & nu sitter vi inne framför datorerna!De fick sjukt mkt godis när de gick trick or treat!!!


En sån här påse hade var och en!!


Här har Spencer sorterat sitt! och de gav bort ungefär lika mycket till barn som har det sämre!

RSS 2.0