Tusenfoting på min fot!

hejhej allihopa!

Längesen jag skrev nu, vi har inte gjort så mkt,

I fredags firade vi midsommar, det började sådär...var på same same och åt dyr mat (men god ) Inga svenskar däär inte, gick till seven eleven och köpte öl och begav oss ner till stranden...! Gissa vad vi fann där, en midsommarstång och svenskar!!!!!!! trodde intee vi skulle få dansa runt en stång men det fick vi..! Bestämde att vi skulle säga att vi gjort den om vi pratade med någon svensk! Arna gjorde det och han blev skitsur för det var tydligen han som hade gjort det ! hahaah.

Sen var det full moon party på lördagen, förfestade med några vi träffat kvällen innan.. När vi satt på balkongen började det plötsligt storma och spöregna, mindre kul men vid tolv ett hade det lugnat sig lite så vi gick till stranden!! Riktigt ball kväll!

Söndagen festade vi också. När vi satt så kittlades det på min fot, så kollade jag ner då satt det en tusenfoting på min fot, skrek och grät! som tur var hann den inte bita mig för det gör tydligen ont!!

Vi har också sett en orm, joline gick rakt över den utan att se den! men vi blev inte bitna! Vi har haft en spindel stor som en handflata i badrummet.

En dag satt jag och Joline på internetcafé med hennes dator. då var det en tjej som kom fram och fråga. Should I pay here? (hon trodde aattt Joline jobbade där) Hahaha. Jag höll på att dö av skratt...sjukt ball!!!

Nu är vi i norra koh pangan, inte särskilt fett, går inte att stänga fönstrena så vm som helst kan gå in och det gårinte å bada för det är äckligt i vattnet, ska snart åka härifrån!

Byebye nu ska jag käka burgare!


koh phangan

hejhej!

Nu ar vi pa koh phangan, de e najs forutom att det stormar som bara den! Vi bor jattenajs, 500 baht far en natt, sa 130kr per person!!  Med najsig pool och ett husdjur pa kopet, lite jobbigt for han bajsar pa sangen hela tiden och han vacker oss med sin ljuva stamma ..geeecko, geeecko..! Men han ar en sot liten odla (NOT).

Vi har bara solat och latat oss har pa koh phangan, eller vi har faktiskt akt jetski's! Det var lite fett inte lika fett som Joline tyckte men ball! Igar var vi pa poolparty, jag tyckte de var helt okej men Joline o Arna tyckte det kandes som bulgarien sa vi akte hem efter en ol. Laste lite och gick och la oss.

Haromdagen var vi pa stranden, vi lag och laste, helt plotsligt tar en sot liten unge Arnas chipspase och springer darifran haha. Det var kul. fast pappan fick kopa en ny for Arna ville inte ha den tillbaka nar han grisat i den!!

Jag och Joline har delat pa en dykfilm! kosta fan 600 kr, sa nu kan ni alla se oss nar vi ar under vattnet och simmar och gor olika grejor! Riktigt coolt !

Hoppas ni alla har det bra! Snart ar det midsommar, vad hander i Sverige da? Gick brollopet bra forresten?kommentera garna hur ni har det!


Dykcertifikat !

YEEEEEEEEEEEEES WE MADE IT!!

Både jag och Joline fick bara ett fel av 50 frågot!! Båda slarvfel haaha!

Nu sitter vi och spelar yatzy och chillar, ska gå och käka på en supermysig restaurang ikväll! Imorgon bliir det nytt försök med att dyka 18 meter, hoppas inet båten går sönder igen!


kom ihåg att andas och aldrig hålla andan...

Hej allihopa!

Vi är fortfarande kvar på Koh Tao,  idag steg vi upp 05.45 för att göra vårt 18 meters dyk, väntade i en timme men båten hade gått sönder...om ca en timme ska vi göra vår exam, hoppas vi klarar det får då har vi dykarcertifikat : )

Iförrgår började vi öva i poolen på att ta ut andningsgrejen och sätta tillbaka den i munnen, fylla masken med vatten och få ut allting under vattnet, Andas hela tiden och håll aldrig andan, grundregeln, så när vi tar ut andningsgrejen ur munnen så måste man sippra ut bubblor hela tiden !

Igår var vi ute på 12 meter djup och på 10 meters djup, första dyket på 12 meter gick bra, då fick vi öva på att vara neutrala (kunna simma hur som helst i vattnet) och hålla oss till vår partner..åkte upp och ner i början men sen ggick det bra  ! 10 meters dyket var jättegrumligt, kunde bara se en halvmeterfram, höll oss tätt bakom vår instruktör och bredvid Joline! Sen satte vi oss på botten, (En tjej till vänster, jag och Joline) eftersom man inte kunde se långt trodde jag att killarna satt bredvid tjejen...vår instruktör signalerade att vi skulle stanna här och simmade sen bort, efter kanske 5 minuter kom han tillbaka och frågade om allt var ok, se simmade han bort igen, efter ytterligare 5 minuter kom han med killarna, de hade tappat bort oss! Sjukt läskigt att bara sitta på botten och inte veta vad som händer...! Sen fick vi göra samma saker som i poolen, ta ut andningsgrejen och fylla masken med vatten!

När vi kom upp kallade någon på hjälp i vattnet så båten fick åka dit, då var det två japaneer och en instruktör som hade fastnat i en ström och åkte bara längre och längre iväg,japanerna var klena och orkade inte simma så deras instruktör fick hålla i dem och simma åt alla. Joline blev sedan kär i han eftersom han var helt utmattad och söt och var en hjälte haha.

Idag har jag fet träningsvärk i mina lår, inte najs, går lite invalid..!

Här kommer lite bilder..

Snorklar, det var fett!



Karatehopp från vår najsiga pool!

Glöm inte läsa Jolines blogg, finns mer bilder.. tryck här


Thailand 11/6

Hejhej!

Nu ar vi pa Koh Tao, det ar underbart! Resan till Thailand var dodslang, Jag och Arna var i Berlin i tio timmar, spelade yatzy, at, solade och hostade!! . Flyget fran Berlin till Bangkok var en timme sent, drygt, sa vi missade vart plan i bangkok men tog en timme senare flyget till Koh Samui!

Vi bodde pa ark bar, overnajs stalle frascha rum & ac, lite over var prisklass men vi var varda det efter var monsterresa!. Solade, at och drack gott! En kvall gick jag och Joline till en club och spelade biljard (jag suger, trots att jag ar bra pa coron Niclas,fast jag var ju inte helt nykter sa jag skyller pa det)  Joline vann typ alla ganger.

Vi tog en speedbat till Koh Tao igar, efter ett tag kom vi antligen till Scandinavian Dive Club, den hette visst Grand Coral Resort har sa darfor hitta inte var taxi! Vi bor for 600 baht (50 kr/person) per natt fram till sondag da jag & Joline borjar var dykcertifikats grej, da bor vi gratis! Ingen ac, sa det ar svettigt men helt okej!

Imorgon ska vi ut pa en heldags snorkling, det ska bli harligt! Tror jag iaf, har ju aldrig snorklat !

Koh Tao ar for ovrigt basta on hittills, love it! Idag fick vi antligen tag pa papayasalladen vi vantat pa i ett ar, det var najs!

For er som undrar har Joline brant sig overmycket, Arna ocksa lite, men jag har klarat mig bra forutom nasan! Idag fick jag typ fem myggbett annars har vi inte fatt nagra sana heller!

Sen har vi alla provat toalettslangen eftersom vi inte far spola papper i toan, det skvatter mycket ! HAHA

Hoppas ni har det bra dar hemma!

RSS 2.0