happy halloween!

oj vad längesen det var jag skrev!! Minns inte så mycket, men jag har tränat mycket i veckan. Åt supergoood mat hos Josefin i onsdags, lax med potatis!!




Mätta och glada :)

Fikade med Sofie & Emelie i tisdags!


Drack varmchoklad, vit choklad. SVINGOTT!

I torsdags kommer jag inte ihåg...I måndags bakade jag bröd tror jag...


Brödet från IKEA!

I fredags hämtade jag upp farfarn på flygplatsen! En väldigt trevlig man! Åkte direkt till Baxters skola och hjälpte honom att byta om till Woodie (från toy story) och sen såg vi hans parad och var med när de hade stationer att leka på i skolan!! Åkte hem och körde S & B till fotbollsträningar. På kvällen åkte jag till Sofie, vi gick ut på dock street! Lika kul som vanligt :D


Irynas vän som jag ej minns namnet på, Iryna & Sofie




Galen kille haha han var ball!

Igår (lördag) gick jag upp vid åtta för att åka till DC och träffa Sara : ) Fick gå runt själv i en och en halvtimme för det var så sjukt mycket folk på tåget så hon var tvungen att åka tillbaka några stationer för att komma på. (Där jag hoppas på var den första) det var någon daily show som skulle vara där så 200 000 människor hade saagt att de skulle komma på twitter! Vet inte hur många som kom men det var galet!! Det finns en 3 våningar forever 21 i DC sjukt!! Jag handlade en väska på Zara! Glömt fota den så ni får se den en annan gång!!


Hittade detta när jag vandrade runt i min ensamhet, Skanska finns här också!


Sen kom denna helt plötsligt!


Åt på hard rock café, det var gott!

När vi åkte hem var det galet mycket folk fortfarande, tog lång tid att åka hem! Fick stressa ihjäl mig sen för jag skulle på au pair möte, jag och emelie gjorde oss iordning! Åkte dit, det var rätt tråkigt haha. Kul att träffa alla så klart men det var dåligt organiserat! Jag och Emelie åkte sedan hem till mig och spelade uno! Vid halv tolv åkte jag till Annapolis och mötte upp Sofie! Lång kö var det på dock street så vi hann bara dansa i en timme men det var rätt lagom!!


Mina korvar jag tog med, var tvungen att ta med en läskig förrätt typ !haha så fula, jag smakade inte men det fattades några så någon gjorde det iaf!


Här kör Emelie om mig, Haha. Det är rätt kul, man kör ofta vars en bil så ibland om man flyttar sig från ställen så kör man på led haha. Först visade jag vägen för Emelie till väg 50 east och sen visade hon vägen för mig till vårt möte.


Josefin, Ashleigh & Svenja, Svenja var dödsläskig med hennes linser, syns dock inte här !


Josefin, Emelie och Jag!


Me, Josefin, Debbie & Emelie : )

Idag tog jag sovmorgon! Sov till 12 tror jag eller senare! Emelie kom hit och sen åkte vi och mötte upp Sofie för att äta sushi!! Ikväll ska jag gå på bio, hereafter or conviction! beror på vilken vi hinner till! Nu är det livligt här, barnens vänner är här, de ska gå trick or treat i vårt område!


Härlig dag men det är kyligt!!


Mmmm..

måndag 25/10

Sovmorgon i lördags var skönt! Gjorde inte så mycket under dagen, lite läxa & skar upp nätmelon till efterrätten vi skulle ha på kvällen! var ungefär 25-30 pers.


Så här blev det







Vid åtta åkte jag & Sofie hem till henne började dricka lite. Mitt smakade hostmedicin (razz, fanta, sprite) Gott! Tog taxi till ett ställe som heter Federal (tror jag ) Träffade Iryna & hennes kompis där, Var där i en halvtimme eller något sen gick vi vidare till Dock Street. Dansade hela kvällen, önskade Swedish house mafia! Djn var ball , Kung fu panda eller något kallade han sig. Träffade Baxters karate tränare där haha. Han bara var känner jag igen dig ifrån...HAHA. En mycket lyckad kväll!!! Tyvärr glömde jag min kamera men jag ska få bilderna av Sofie sen hoppas jag!

Igår vaknade vi rätt sent. Eller vi somnade om rättare sagt. Så vid ett begav vi oss till Downtown Annapolis för att äta sushi! Det var sååååå gott! Sen körde Sofie hem mig, kollade på case 39, jag trodde ju det skulle handla om något annat än vad den gjorde. jag var lite rädd där ett tag! Sen desperate housewives med Annie!

Förresten så var Spencer glad igår för han kunde bocka av att han haft en kriminell aupair nu..för filmen var bränd som jag såg.

Nu äter jag nybakat bröd, köpte ju bröd på ikea första gången jag var där som jag inte blivit färdig till att göra. Mkt gott men det sitter hårt fast i kakformen!!

shopping

Denna veckan var ingen bra spara pengar vecka! Köpte en höstjacka & stövlar & ett par högklackade skor och halloween kostym. Och jag har färgat utväxten. Har bara bestämt mig säkert för jackan än! Behöver lite råd med stövlarna om jag ska behålla dem eller ej, mamma!?


Sofie, Emelie och jag var på jakt efter halloween kostym!


Den här blev det för mig, vi alla köpte "gudinne" kläder


Mina nya snygga skinnstövlar, ska jag behålla dem eller ej..


Mina höga skor, har ej bestämt mig men jag behöver ett par till ikväll nämligen!


Min nya höstjacka som är varm och skön!


Ful bild :) men här syns mitt nyfärgade hår & jackan bra!

Igår kväll var vi på mallet och åt, jag åt TacoBell (så gott) och sen såg vi på filmen "The town" jättebra & spännande film! Ben Affleck var för övrigt sjukt snygg i denna filmen!!

På tal om snygg så såg jag den första snygga killen häromdagen, han var och hämtade en bokhylla hos oss som skulle slängas!

IKVÄLL ska jag & sofie & svenja ut i Annapolis och festa! Vi ska ta taxi från Sofie och sen hem till henne igen och sova där : ) ska bli najs! Först ska vi äta middag här, Scott har bjudit in kollegor till honom som ska komma!

BAD!

Idag gick jag på zumbaklassen! Svårt som vanligt men kul!! INGEN HUVUDVÄRK IDAG JIPPIE
Åkte sedan till Sofie's hus för att bada jaccuzzi! Det var najs! Åkte vidare till Emelie sen och gjorde paj.

Först doppade vi oss i sjön/floden (eller vad det nu är)

FÖLJ MIG NER I VATTNET. FÖRBEREDD ER PÅ SKRATT
:)


Sakta men säkert i...


Här säger förskräckt, "man ser ju inte alls bottnen"


Doppar halva mig, det är kallt!


Heldopp! Här skriker jag mycket...!



Äntligen i det varma vattnet : )

En superbra dag idag!!


Blåbärspaj med lite äpplen !


Äppelpaj! Nu tänker du väl mamma; äppelpaj? Ja, det var inte min idé och jag gillade inte äpplena bara degen & vaniljsåsen! Haha.

IKEA, besök nummer 2

Åkte till Ikea idag igen : ) Var ungefär en månad sen! Låter bilderna tala...


Yes, Julen har börjat på IKEA!







Mmmm!


Köttbullarna var extra billiga idag ca 24 kr tror jag + om man köpte en chokladkaka fick man en gratis, kunde ju inte låta bli (jag åt inte båda utan Sofie åt den andra haha)


Fina omslagspapper har de på IKEA!


Glömde le :)


Svenskarna; Sofie, Jag, Emelie, Josefin & Emma.


Detta köpte jag! Började gråta när jag hittade tunnbrödet! Min favorit, tyvärr har jag redan ätit upp det och osten är snart slut också (Svindyr ost, 160 kr/kg!) Men gott, barnen gillade den också!

Hade huvudvärk idag igen :( MEEEEEEN vi har äntligen satt på värmen sov sååå gott inatt!!!

nya träningskläder.

I måndags gjorde jag ett bodystep pass med Jasmin(Jacquelines nya aupair), det var helt okej! Inte jättekul men bra träning! Hade ont i huvudet igen!! Jobbigt. På kvällen mötes vi på köpcentrat, jag hittade äntligen lite träningskläder!! Lite otippat men det var på forever21! En långärmad tröja, ett par träningsbyxor och ett träningslinne alltihop för 50 dollarn( 400kr) Bra pris!!



navy vann!

Igår var jag, sofie, svenja, nils? (svenjas bror) och emelie på amerikansk fotboll! Navy vs. SMU det var fett!! Kul att se men matchen var väldigt lång, 2,5 h tror jag!! Navy vann iaf med 28-21 tror jag!


Svenjas bror, Svenja & Sofie : )


Arenan, hela skolan uppradad innan match.


ful bild på mig men det är den enda jag har. :)


Mycket folk, vi satt liksom på en kulle!


Sofie, Emelie & Jag

Jag och Sofie åkte hem till henne, på vägen åkte vi till spritstationen ( som jag råkade säga). Spelade det senaste alfapet hemma hos Sofie, sex elektroniska brickor som man skulle bilda ord med, mycket underhållande spel!! Gjorde oss i ordning för utgång och så körde vi till Annapolis igen! Var där vid halv tolv tror jag, köpte vars en corona och dansade!! Mycket rolig kväll, dock dansar amerikanarna lite annorlunda än vi där hemma och det var en hel del hiphop MEN de spelade min favolåt :) Swedish House Mafia - One . Dock i en lite sämre remix :P men jag var helnöjd!!


Jag & Sofie





Så idag började jag jobba vid 8! Jobbigt men vi kollade på tv (bara B som var hemma) och sen gick vi ut och spelade tennis och ritade med kalkpennor och övade på att cykla!


En hage


Självporträtt av Baxter så nu vet ni ungefär hur han ser ut ;)


Gjorde en mega regnbåge! Och jag ritade lite enkla grejor, konst är ju inte min specialitet :)

Lördag 16/10

Igår gick jag och la mig innan kl 9 för jag hade världens värsta huvudvärk, känns fortfarande lite idag men jag hoppas att det går över. Var på gymmet igår och testade bodyjam, dans till hiphop, house och latin musik. Svårare än zumba dansen men det var ändå kul!! Baxter glömde ryggsäcken hemma så jag fick åka och hämta den så jag hann bara springa 10 minuter på löpbandet, störigt.

Idag ska jag se amerikansk fotboll!! Navy spelar idag. Sen ska vi ut på någon bar/klubb fast jag måste köra för jag ska jobba imorgonbitti!Tråkigt!Hoppas på en rolig kväll!!

Lördag16/10

Igår gick jag och la mig innan kl 9 för jag hade världens värsta huvudvärk, känns fortfarande lite idag men jag hoppas att det går över. Var på gymmet igår och testade bodyjam, dans till hiphop, house och latin musik. Svårare än zumba dansen men det var ändå kul!! Baxter glömde ryggsäcken hemma så jag fick åka och hämta den så jag hann bara springa 10 minuter på löpbandet, störigt.

Idag ska jag se amerikansk fotboll!! Navy spelar idag. Sen ska vi ut på någon bar/klubb fast jag måste köra för jag ska jobba imorgonbitti!Tråkigt!Hoppas på en rolig kväll!!

tränat!

Idag signade jag upp för gymmet!! Fast jag åkte hem direkt efter. Men efter att ha lämnat av Baxter på karaten ringde min värdmamma Annie mig och frågade om jag ville göra henne sällskap på gymmet! Körde hem och bytte om och åkte dit direkt!! Jag har tränat som aldrig förr idag: Började med löpbandet, gick & sprang i 30 min. Sen maskinerna i ca 25 minuter och sen gjorde jag en maskin som tränade benen i 5 minuter, sen var jag död. Behövde bara vänta i 5 minuter på Zumban!! Det var lika kul idag igen, fattar inte riktigt varför det är så kul för jag är verkligen inte bra, men Terry min instruktör, han är bäst! Bra musik & han är rolig/galen! så 60 minuter Zumba, min kropp är matt nu, armar och ben är trötta!!! Men jag är piggare än någonsin!!

Hoppas inte jag har allt för mycket träningsvärk imorgon då jag ska prova ett annat pass !!

Har jag förresten berättat om gymmet. Finns tre olika salar (danssal, yoga, cykel ungefär) sen ett tjejgym där bara tjejer får vara!! Skönt för det är verkligen muskelknuttar här!! Sen finns det en biosalong med 4 olika sorters maskiner (10st av varje) och så kollar man på film medan man tränar (i mörkret) Det är fett!!!


zumba

Idag var jag på Golds gym med Miriam, vi gick på passet Zumba. Det var dans, mycket rörelse, ni som känner mig väl skrattar väl nu...det gick ju som sagt sådär. Jag och koordination är ingen bra match. Men jag tänker att man kanske kan öva upp den?! Den ena ledaren var iaf uppmuntrande och sa att han hade ett pass imorgon också! Ska gå på det om jag hinner tänkte jag. För övrigt så ska jag bli medlem imorgon! Fick gå in på ett gästpass som Miriam hade idag. Jag är så sugen på att träna, de har bodypump, bodystep, pilates, yoga och massa annat, även vanliga maskiner!!! Det kostar 30 dollar (ca. 280kr) att bli medlem och sen 25 dollar (ca 200kr) varje månad, det är billigt! Tyvärr har de ingen pool men jag överlever väl!

Visst ser det kul ut?! : ) Men svårt!



måndag 12/10 - bara 10 månader kvar!

hej, ännu en vecka har gått. Äntligen bara 10 månader kvar...tiden har gått rätt snabbt men nu kommer den gå långsamt. Min bästa vän Jacqueline har åkt hem!! Körde henne till flygplatsen igår, sorgligt!!!

I måndags åt jag en sjukt god kaka...



I tisdags tror jag att jag bjöd över Sofie, lagade pasta & köttbullar och tittade på tv!

Gud vad jag har dåligt minne....i torsdags efter deras skolan hämtade jag barnens mormor på flygplatsen! Innan dess var jag på massage, sköönt!! Mormorn var sååå trevlig. Jag gillar henne mycket!!

Onsdagen åt jag sushi med Svenja & Sofie!!

Jag, Jacqueline och farmor Barbara (Barb) åkte till Arundel Mills för att shoppa på fredagen. Bestämde att vi skulle ses igen klockan 2. Jag och Jacqueline gick och åt!! Åt en sjukt god pizza!! Efter maten hann vi gå i 4 butiker sen ringde Baxter's skola och sa att han mådde dåligt och hade nästan spytt. Så vi ringde Barb och hon svarade inte, eller jag kom bara till röstbrevlådan. Letade efter henne i 20 minuter men var sedan tvungen att köra till skolan. Hade panik över situationen! När jag och J kom till skolan så mådde han bättre så vi tog honom i bilen och körde sedan tillbaka till köpcentrat där stackars Barbara stod och väntade, hon visste ju ingenting. Körde till mataffären för att handla lite grejor till Barb's mat hon skulle göra på kvällen . Kom hem, var tvungen att köra och köpa folie, körde tillbaka och sen direkt till skolan med Baxter i karatekläder för att hämta J & S. Körde till karaten, körde till S fotbollsträning, körde tillbaka till karaten och sedan hem! En kvarts tank gick åt den dagen och min fot gjorde ont efter all körning!!


Mmm, god pizza!


Blev ingen bra bild här eftersom vi (mest jag) skrattade hela tiden när servitören skulle ta foto!

På lördagen gick jag upp kl 8 och kollade på tv med B, sen gjorde vi frukost och åkte till fotbollsmatchen (Jag, Baxter & Barbara) Baxter gjorde två mål nästan direkt men annars var han mest trött under matchen!! Åkte hem och värmde lunch och spelade fyra i rad så klart! Kl halv fyra blev jag upphämtad av Jacqueline, Jasmin (Nya aupairen) och Jack (värdbarnet). Åkte till Jaqcuelines hus för att gå på fest. Den lille Will, fyller år idag så de hade party för honom! Drack öl och hade det bra! Trevlig kväll!!


Redo för party (vi var dock för uppdressade, som vanligt bar amerikanerna jeans & flipflop)


Huset. (4 våningar & 7 toaletter som ni kanske minns)


Den här var inhyrd inför partyt (WOW, så USA)


CUPCAKES, de har typ inte tårta här, detta är typ tårtan (de hade köpt 100st)
Sa jag att det var 75 vuxna inbjudna + barn (30 barn typ)


Detta drack vi..mmm!


Parkeringen, marknad?! Haha


Mysigt! Grillade marshmellows (åt inte, kan inte sluta när jag tagit en)


Sen fick Jacqueline kramp i foten haha,kunde inte sluta skratta! Stackaren!


På flygplatsen


HEJDÅ MIN VÄN, SAKNAR DIG REDAN!

Idag var Debbie & Josefin här, åt makaroner och chicken nuggets! Tittade på tv & spelade kort.
Har varit duktig och gjort all min tvätt idag och varit ute på min runda! Nu har äntligen förskylningen försvunnit så jag kan ut och motionera igen!!

Igår var vi på bio, såg Life as we know it! Sjuuuukt bra!! Grät 4-5 gånger under filmen och den var rolig! SE DEN! Ikväll ska jag se på Reviving Ophelia(på tv), den verkar jättebra, baserad på en bok. Handlar om en tjej som blir misshandlad av sin pojkvän och hon är så kär i honom att hon tror att det är hennes fel när han slår henne..typ det enda jag vet men den verkar bra.

Gå in och kolla här....
http://www.mylifetime.com/movies/reviving-ophelia

Det var nog allt för idag! Byebye!



vackert!

  1 Malmö FF      26 18  4  4  49-23  58
  2 Helsingborg   26 17  4  5  39-23  55
  3 Örebro        26 14  3  9  36-27  45
  4 Elfsborg      26 11 10  5  49-31  43
  5 Djurgården    26 11  5 10  28-31  38
  6 IFK Göteborg  26  9  9  8  36-22  36
  7 Mjällby       26  9  9  8  31-25  36
  8 Kalmar FF     26  9  8  9  33-34  35
  9 Häcken        26  9  6 11  32-37  33
 10 Gais          26  8  8 10  23-29  32
 11 Halmstad      26  9  5 12  26-34  32
 12 Trelleborg    26  9  5 12  30-39  32
 13 Åtvidaberg    26  7  6 13  30-45  27
 14 AIK           26  7  4 15  22-34  25
 15 Gefle         26  6  6 14  28-40  24
 16 BP            26  6  6 14  18-36  24

Sorry för dålig tabell men det viktiga syns ju!

man ska aldrig säga aldrig

glömde berätta det värsta igår ju...

Från att jag kom till USA så har ingen frågat mig var jag kommer ifrån utan frågat alla andra och sedan sagt Sverige till mig. Detta har jag då sagt till en del personer, tex senast till Ronja i lördagskväll. Igår sa servitören till MIG, vilken del av tyskland kommer du ifrån? hjälp jag bara, jag kommer inte från Tyskland! Han hade tydligen en tjejkompis som var så lik mig och hon var från Tyskland. Idag sa en annan servitör till mig, Jacqueline och Debbie, kommer ni från Tyskland..(debbie gör ju ifs det) Men hallå, Är det min utväxt eller? Får göra något åt det nästa vecka!! Jag vill inte se tysk ut :P haha.

hösten har kommit till Maryland

hello!

Jag har verkligen blivit dålig på uppdateringen här! Nu minns jag inte ens vad jag har gjort i veckan.. I tisdags var vi hos Josefin och spelade lite sällskapsspel (yatzy & uno), det var trevligt. I onsdags var vi downtown och fikade! I torsdags hmm, jag åkte iaf hem till Jacqueline på kvällen för att kolla film, blev ingen film utan PH istället. Kollade in alla deltagare : ) I torsdags regnade det jättemycket, just det jag skypade med Niclas & med Mamma & Pappa. På fredagen fick jag sovmorgon, mamman kunde köra barnen till skolan så det var skönt! På kvällen bar det av till hockey match, hade inte sett någon tidigare men gud vad kul det var!! Jag och Sara ska snart se en match igen hoppas jag : )


Jacqueline redo för match!


Sara gör sig redo för match : )


Capitals vs Blue Jackets! 5-3 slutade matchen!


I provrummet : )


Köpte nytt smink!


Och brevpapper, tänkte skriva ett brev till mormor.

Det har blivit väldigt kyligt i Maryland nu! 15 grader har det varit idag, och det regnar för fullt. Annapolis downtown var avstängt i fredags pga "översvämmning". När vi körde till köpcentrat på lördagen (då det inte regnat på 32h tror jag) var det fortfarande djupt med vatten på vissa ställen på vägarna! Idag (söndag) har det också regnat rätt så mycket. Fick använda jacka denna helgen, det var ju typ maj sist för mig tror jag!? Kändes inte kul alls.

På lördagskvällen jobbade jag tills kl 10 sedan körde jag till Isi där Svenja, Ronja, Ashleigh var! Ronja och jag var chaufförer och de andra drack! Körde till College Parkway (ca en halvtimme iväg) för att gå på husfest! Mest tyskar och några amerikaner. Det var trevligt!


Isi, Svenja, Ashleigh, Ronja och någon tysk kille!


Svenja fyllde 21 år på söndagen så hon fick en krona + massa ringar!!


Fyllona : )


Åt på applebees ikväll! Svenja fick denna efterrätten för att hon fyllde år!!



RSS 2.0