Grattis Joline !

Då har man varit hemma i en vecka, hunnit med mycket.

Första dagarna blev det solning och chillning! Poolen var ju uppsatt så det var najs. Sen var det 20års fest hos Oskar på fredagen! Väldigt trevligt, en kille spelade volleyboll och spräckte hela armhållan av skjortan HAHA. I lördags var det inflyttningsfest/födelsedagsfest hos Sarah & David. Kul att träffa alla igen!

Igår såg jag twilight & new moon, fick dem av Joline i födelsedagspresent.. Gud vad bra de var! Hade ont i magen hela första filmen för det var sån spänning! Joline du hade rätt att jag skulle älska dem...!

Och idag fyller Joline år & Jasmine (Mitt aupair barn)! Grattis igen ! Idag ska jag Sanna & Nina se på Eclipse, det ska bli baaaall! Undra om Bella blir en vampyr!

På torsdag natt bilar jag, Niclas & Natta upp till sthlm för att jag ska fixa mitt jävla visum! Jobbigt! Snart klar med allt, ska bara få ett kuvert frankerat..! Det är så mycket man ska göra så man blir helt trött. Tur jag har Sanna som hjälper mig med allt!!!

En kackerlacka pa mitt ben!

Tjaa!

Ar fortfarande pa phiphi, festat tva dagar nu ! Riktigt roliga kvaller, mycket fest pa stranden! Igar stod vi utanfor ett tatuerarstalle, de va en kille som tiggde efter 1000 baht, han ville tatuera in en delfin med en hatt! HAHA. Satt utanfor en matbutik igar, satt en tjej och en kille bredvid helt plotsligt sager killen, Shit vad brun du ar (pa engelska) jag blev sa klart jatteglad men sen sa han det dar kan ju inte vara akta haha!

I forgar brande jag mig pa en manet, eller den brande mig..! Var i typ 20 cm djupt vatten och plaskade, precis nar jag skulle ga upp brande det pa min arm, fick rusa upp ur vattnet! Sen var det nagra svenska tjejer som fragade vad som hant och de sa att man skulle ta vinager pa eller kissa pa det! Gick till apoteket, det var stangt sa vi gick till en restaurang och fick vinager pa. Hon sa ocksa att kiss var bast sa nar vi kom hem kissade jag i en flaska och halde pa med pads haha! Men det funkade bra nu ar det helt borta! Gjorde inte sa ont, kandes som nar man branner sig pa en nassla! Manet var typ 15 cm i diameter sa den var ratt liten jamnfort med vad vi sett fran baten innan!

Imorgon ska jag och Joline ut pa fundive, har traffat pa en svensk instruktor som vi ska dyka med, Karl,28ar,GBG. Det ska bli kul, har ju inte dykt sen vi var pa koh tao och tog certifikatet! Provade ut mask, fins och vatdrakt idag!

Jag och Joline har atit pizza 6 dagar i rad, inte bra, men de ar sjuuuukt goda!  Cosmic ar bast!! Har nog inte atit sex pizzor pa de senaste aret ens!

Arna fyllde ju ar igar, hon fick en pungvaska av mig och Joline som Joline designat !! Mycket snygg! Joline fick en dry tube av oss i forskott (bara for att hon inte skulle hinna kopa en sjalv) Det ar en vaska man kan bada med, sjukt smidigt!!

Byebye


PhiPhi

Hello dar hemma!

Var sista dag pa koh pangan var najs, hyrde moppar, jag satt bakom Joline (vagar inte kora ju) Akte till en beach som heter koh ma, eller o kan man val saga, snorklade lite dar och solade! Akte sedan till salad beach den var mycket fin, inte lika fint vatten men helt okej!

Nu ar vi pa phi phi islands, finally.. ! Var resa var enorm, efter vi var pa koh pangan akte vi till koh samui igen! Tog lite pedikyr, solade & badade & festade! Var pa ark bar och festade, lika kul som alltid! Traffade nagra indier som var piloter, jattetrevliga, aven nagra tyskar ( Ja jag anvande min skoltyska, gick val sadar) haha

Efter tva natter pa samui sa akte vi klockan sex pa morgon till phuket, vi skulle vara framme klockan tre pa dagen men sa blev det inte..! Forst blev vi korde till ett stalle och vantade i 40 min, sen ett annat i over en timme och sen ett till i 40 min! Var framme kl sju pa kvalllen! Phuket var sadar, vi gick pa huvudgatan pa kvallen, det var hemskt, prostituerade & strippor overallt med en massa ackliga man/killar.

Sa vi akte till phiphi nu imorse..! akte klockan sju och var framme vid elva!  Letade efter hotell i en hel evighet, hitta ett jattebilligt for 300 baht( inte ens 100 svenska) men jag protesterade for det var ratt snuskigt, sa nu betalar vi 600 baht, for ett jattenajs stalle, det luktar visserligen jatteackligt, men vars en sang och en stralende dusch.!

Legat hela dagen pa beachen och badat och last! Sen gick vi till matmarknad och at jattegott kycklingspett! Deckade i tva timmar och nu ar jag har! Blir en tidig kvall idag, sovit sa daligt flera dagar, Var hemma ett igar typ och gick upp halv sju.. jobbigt!

Idag har jag kopt kokosolja, ska bli megabrun har jag tankt, hoppas det funkar!

Niclas halsa mamma att jag hade behovt henne! har tva piggar i min vansterfot som jag inte far ut, men jag far vanta pa inflammation och sen kanske de ploppar ut! Hoppas det!

Vad hander med kommentarerna? vem har hort kissies lat ar den bra?

Hur var greece niclas? beratta alles! mejla eller nagot!

Nu har vi bara tva veckors semester kvar sa vi ses snart!

Puss&Kram Elin

RSS 2.0