en doktor i familjen, det har jag alltid velat ha

I söndags blev jag undersökt av Scott, ficklampa i halsen och han klämde på halsen och mitt ansikte, men han sa att jag nog skulle överleva haha! Om jag får feber så kan han fixa antibiotika till mig men jag skulle dricka te och ta tylenol tabletter! Bra med en läkare i familjen, har ju till och med två. Har alltid velat ha det, så skönt när man är krasslig så kan de direkt kolla vad som är fel istället för man ska boka tid till en dum och ointresserad läkare!

Spelade bowling idag, gissa vem som vann!? Ni som spelat med mig vet ju att jag alltid gör det .MOHAHA


Kolla nooga på min ruta tio! Den är lite ägig ;)

Idag har jag bara varit hemma, druckit te, kollat på film (Lucky seven, lånade på biblioteket), gjort min läxa WIHOO, helt färdig med den nu. SKÖNT! Har även skrivit ut våra hockeybiljetter, Jag, Jacqueline & Sara ska gå på hockey match på fredag! Washington Captials vs. Columbus blue jackets. Ska bli kul (tror jag) !

För er som vi hälsa på mig kostar det bara ca 5400 kr att åka tur & retur så sätt igång att boka. Behöver lite sällskap nu när Jacqueline åker hem!! Köp en lott till Joline så hon kan vinna och komma hit i vår : ) Sanna sa ju häromdagen, jag kommer snart och hälsar på för hennes vän hade en vän i Washington, jag blev jätteglad tills igår då hon sa att det var visst delstaten Washington. BUHUU

fredag & lördag

Åkte till tj maxx i fredags med Jacqueline, handlade träningsbyxor & linne och en hoodtröja :) På kvällen såg jag på bio, "easy a" tror jag den hette! Den var bra, rolig och lättsam. Kanske mest en tjejfilm. Niclas du hade nog hatat den! Många kända (i min värld) skådespelare, Dan från Gossip, Amanda Bynes, han snygga från O.C (han som kör ihjäl henne) ja det var väl de jag kan.

Idag har jag inte gjort så mycket, var hos Jacqueline i en och en halv timme, satt i solen och chillade, 30 grader varmt idag. Kelade med hennes hund också ( det är synd om den därför gjorde jag det, den behövde lite kärlek ) men den dreglade ner mig. Spelade tennis med Scott & Baxter på gatan idag, det var kul! Ikväll ska jag jobba, lånade lite filmer från biblioteket som vi ska se!


Jonny & Jag


Solade i den 30gradiga värmen idag : )

Gjorde pizza nu ikväll det blev supergott!! Pratade med Emilia Persson på msn idag också, det var kul!!


Baxter's pizza före ugnen!


Min pizza!!




tis, ons, tors

Denna veckan har gått snabbt!! Kommer knappt ihåg vad jag gjort. Hade picnic i tisdags för att spara pengar.


Spelade Yatzy på picnicen! Jag fick Yatzy i femmor : )



I onsdags åt jag sushi med Sofie, vi var några tjejer som var och kollade på formationen eller vad det heter på navy akademin. Det var trevligt!


Annapolis! Jättemysigt, påminner lite om Lund, väldigt mysig stad & enkelriktat!


Mysigt va?


Formationen, heter det så?


Min goda sushi : )

TORSDAG: Tog ett bad eftersom jag har ont i nacken fortfarande! Åt lunch ännu en gång på cheesecake factory, med emma, sofie & emelie. Delade ceasarsalladen med Emelie, GOTT!


Mitt bad(e)kar!


VaniljYoghurt med vattenmelon är gott, åt det i badet!!


Caesarsalladen : )

SIX FLAGS!

Six Flags var överfett!! Sverige har ju inga bergochdalbanor som är i närheten av USA's! COOOLT VAR DET.

Här är några klipp från de karuseller jag åkte som jag hittat inne på youtube:



Denna heter Batwing, man ligger baklänges och åker sjukt snabbt. Ser inte så bra på denna filmen men killen skrattar roligt.



Denna heter Superman! Sjukt höga, Balder kan slänga sig i väggen här! Sjukt rolig, Jacqueline grät hela vägen när vi åkte den för första gången! Hehe.


Denna heter Joker någonting! Sjukt rolig också!!


Julia, Marieke, Emelie, Lissy, Ronja, Isabell, Jag, Jacqueline utanför Six Flags.


Jag fejkskriker, ser verkligt ut!

Washington DC

Gick upp 07.30 för att göra mig iordning till DC! Hämtade upp Jacqueline vid kvart över åtta/halv nio! Körde till metron (tunnelbana/tåg)! Gick runt i flera timmar, såg monumentet, Lincoln platsen, Vita Huset och var på två museum! Träffade även Jacquelines kompis Sara från Borås hade precis kommit till sin familjen en bit utanför DC! Vi åt lite kinamat och shoppade på forever 21! Det var en väldigt lång och rolig dag, minns inte allt och jag orkar inte skriva just nu!!


Ser inte så lång ut här!


Framför Lincoln memorial.










På kvällen åkte vi till Marieke och gick på houseparty hos några navy killar. De var trevliga men vi stannade inte så länge, hade ju en lång dag framför oss!

Förresten. Efter typ denna bilden gick min kamera plötsligt sönder, försökte hela dagen och bestämde mig för att köpa en ny på kvällen innan vi åkte till Marieke eftersom jag så gärna ville ha en kamera till nästa dag. Tyvärr hade affären redan stängt så det blev ingen. Efter 20 försök att få igång den testade jag när vi kom hem efter husfesten och då helt plötsligt funkar den ! Haha !

IKEA

Åkte till Ikea i fredags med Sofie, Emelie & Isabell! Det ligger bara 20 minuter ifrån mitt hus!


Sofie, Jag och Emelie


Första skylten när vi kom in!


Inköpslistan ( Choklad & Gifflar till Jacqueline :P )


Åt köttbullar med mos! Nu undrar du väl om jag är sjuk mamma. Men det var billigt och smakade bra!


Sofie, Jag & Isabell


En till svensk skylt!


Daimtårta till efterrätt!


Detta köpte jag till mig själv : )


Köpte även den här förvaringen + galgar.

På kvällen mötte jag upp några au pairer och åt mat! Jag hade redan ätit så jag tog "BARA" nachos tallriken.

FÖRE BILD:



EFTER BILD:


Ser mest utsmetat ut!

trött

ville bara säga att jag lever! är utmattad efter alla galna karuseller från idag!! Uppdatering kommer i veckan!!

Mera mat!

Hejhej!!

Haft en fullbokad vecka och jag har en fullbokad helg!! Så det blir ett snabbt inlägg här!!

I Onsdags träffade jag Emelie (svensk) Sofie (svensk) Svenja (tysk) och Isbell (tysk). Åt på cheesecake factory!! Tog pasta carbonarra, men jag måste säga att min och Jacquelines var bättre : ) ! Åkte till min kurs på kvällen, fick mycket läxa.


Pastan!


Från vänster, Isabell, Sofie, Svenja, Emelie, Jag!

På torsdagen körde jag hem till Emelie och hämtade upp henne, åkte till atlanta bread och mötte upp Sofie och Emma, båda svenskar. Åt en mycket god sandwich! På kvällen åkte jag och hämtade upp Jacqueline åkte till cheesecake factory och åt igen!! Gott!


Mackan från Atlanta Bread

t
Jacquelines goda caesarsallad!

Väldigt onyttig vecka!!

Idag ska jag till Ikea för att handla lite mat & godis & en filt : ) Ikväll ska jag möta upp några tjejer och äta igen, funderar påatt äta hemma och bara ta en förrätt eller efterrätt :P Imorgon blir det Washington DC och övernattning hos Marieke (svensk tjej) och på söndag six flags med 11 tjejer tror jag vi är!

Har även bokat en massage tid till på måndag eftersom jag haft huvudvärk i nästan en vecka så jag tror det är min nacke som är problemet!! Ska bli skönt!!


En bild från tisdagens solning! Har läst ut snabba cash nu förresten! Grym bok!




Onsdag 15/9

I måndags när jag slutat jobba kom Jacqueline och vi hyrde en film som hette She's out of my league! Det var en jätte B film men den var okej. Gjorde annars inget speciellt i måndags.

Igår motionerade jag igen, samma tid. Sen gick jag och sov en timme och sen logga jag in på datorn, och JOLINE var inne : ) Har inte skypat på en månad!! Skypade i en timme och sen var jag tvungen att hämta barnen! Värmde tacos till dem på kvällen och sen körde jag B till träningen! Skypade med Joline igen :D det var naajs! Gjorde min läxa och sov!

Idag ska jag inte motionera, måste vila en dag för jag har träningsvärk! Ska träffa Emelie & Svenja utanför köpcentrat kl 12 idag, ska kanske äta på cheesecake factory - där jag har ätit den goda burgaren fast jag ska prova något annat idag!!

Händer inte så mycket här just nu och jag har inga nya bilder ! På söndag ska jag till six flags det ska bli sååå kul!! Det är en nöjespark/vattenpark! Åka bergodalbana ser jag fram emot : )

hello

I fredags mötte jag upp Jacqueline för att köpa ingredienser till mina chokladbollar och för att ta en liten fika. Köpte även ett par skor som jag behövde inför kvällen (mamma, jag tog ju inte med mig några svarta ballerina).


Våra goda kakor som vi köpte!


Jacqueline njuter av kakan!


Jag njuter av kakan ( ser lite efterbliven ut också )


Såhär fina var dem och de kostade bara 250 kr typ! 30 dollar.

På kvällen körde jag hem till Sofie (en svensk tjej), hennes hus var enormt, sjukt mysigt. Låg precis vid vattnet, hade en egen brygga och mycket fin utsikt. Vi körde till Annapolis och tog en kaffe på ett fik, det var trevligt. Gick sedan till en bar precis bredvid och tog en öl! Pratade och hade trevligt, ingen av oss var särskilt sugen på att dansa så det blev ingen dans! Var hemma redan vid kvart i ett!


Glömde ta bild på mig, men detta hade jag på mig : )

Lördagen jobbade jag nästan hela dagen, hämtade S på karaten, körde sedan till Bell Branch där B spelade fotbollsmatch, bytte med Annie som körde S till en match två timmar bort. Satt med J och kollade på B's match. De vann!! Körde sedan hem och åt lunch, körde vidare till köpcentrat för J ville köpa ett armband ( I love boobies står det på det, något som stödjer bröstcancer ) det är väl mest ett inne armband på skolan. Körde hem, gjorde chokladbollar, och J bytte om, körde henne till sin match och körde hem igen! Jag & B spelad tennis, scene it, sorry och vem där så klart! Körde sedan och mötte upp Annie, J, S på en thairestaurang för att äta!! Tog pad thai med kyckling och barnen sa detta är godare än i Thailand men det var det inte!!! Men jag vågade inte säga det, lite oartigt. Joline : Den smakade för mycket av en viss krydda/sås, typ lite sött, det hände en gång i Thailand också minns dock inte när och var. Var hemma hela kvällen, inte så kul men jag fick sova mycket iaf!


Min bakskål!


Såhär blev dem! De blev riktigt goda!!

Söndagen var jag ledig, hade au pair möte (barbeque mat) kl fyra så Jacqueline kom vid tre för att göra sitt vitlöksbröd. Jag skulle ta med en svensk dessert ( mina chokladbollar ) och Jacqueline ett tillbehör. Kom inte på något svenskt så jag sa att vitlöksbröd är ju alltid gott :P ! Mötet var sådär, inte så jättekul. Träffade massor med tjejer men jag minns knappt namnet på en enda! Jag & Jacqueline körde till 7 eleven och hyrde en film från den röda boxen, blev precious denna gången! Väldigt bra men hemsk film!

Nu sitter jag hemma, har precis varit ute på min promenad, sprang & gick denna gången så de tog bara 39 minuter :P blir bättre och bättre!! Ska hämta upp B kl 3 och köra till parken för att möta hans bästis Teddy och hans au pair. S & J är på cross coutry training idag igen!

Blir nog film med Jacqueline idag igen. På lördag ska vi till Washington DC för att kolla på vita huset och lite sånt! På onsdag ska jag träffa en svensk tjej Emelie och en tysk som heter Svenja! Och fredag en svensk som heter Ronja!

Rosh hashana

Då var det judiskt nyår idag! Barnen + pappan har varit i synagogan idag (råkade skriva kyrkan först hehe). Dagen började med att jag gick upp vid nio och åt frukost med barnen. Tvättade en maskin och sedan bar det av till en tandställnings doktor/tandläkare, heter ett väldigt avancerat ord! Tog en timme där så nu har J en rosa & guldig tandställning, alla barn i USA har ju tandställning. SJUKT! När jag sa att jag inte haft det så blev hon chockad och sa skönt för dig, fast då sa jag du kommer ju ha perfekta tänder sen! Jag hade velat ha tandställning, men det är ju lite sent nu!

Jacqueline smsade om att vi skulle ha en playdate med barnen, så vi bestämde att de skulle komma hem till oss lite efter ett. Hon har tre killar, Will 4 år snart 5, Luke 7år, Jack 10 år. Fungerade mycket bra, spelade basket, fotboll, kastade frispee och lekte capture the flag (catch the flag hette det i veberöd)

Har precis varit på karate & fotboll med B, sjukt kallt var det nu ikväll (Jag frös i t-shirt och short vid sju tiden)! Annie körde till taco bell för att handla mat till oss, det var lika gott som vanligt!!

Barnen är sjukt imponerade av mina köttbullar och då är det färdiga som jag värmer i micron och sen steker i lite smör på spisen ! HAHA. J sa idag två gånger åh när du gör dem blir de så goda. haha.


måndag 6/9

GRATTIS BENJAMIN!!!

Sovmorgon, så skönt! Sov till tio tror jag ! Jacqueline kom till mig vid elva, vi gick den långa rundan, det var mycket roligare att gå två men det tog också längre tid eftersom vi pratade så mycket.


Ute på promenaden!





Gick hem, åt lite rester och åkte sedan till vår pool! Där var så mycket folk, sista dagen de hade öppet idag nämligen, fick rätt dåliga stolar men de var i solen åtminstonde, vi åt glass & godis!! Och badade två gånger, men bara ett snabbdopp men det var sjukt varmt idag igen! Åkte hem till mig och chillade lite, åt middag med familjen och sedan åkte vi och hyrde en film! Det blev It's complicated! Den var jättebra, handlade även en McFlurry eftersom där man hyrde filmen var precis utanför McDonald's. De har red boxes här där man hyr film ! Kostar 1 dollar, alltså 8 kr! sjukt bra!


Sjukt mycket folk vid poolen idag, sista dagen de hade öppet för säsongen!



Fick detta av Jacqueline som var på Ikea i lördags ! Mums.


DORITOS! Världens godaste chips, finns tydligen hemma med. KÖP DEM!!

söndag 5/9

Åkte till Marshalls vid elva tiden, tog en kaffe/smoothie på ett fik innan. Hittade inget roligt där inne så det blev billigt och bra! Åkte vidare till Westfield köpcentrat, J handlade en suuupergod parfym på A&F till hennes pojkvän! Åkte sedan till ett annat köpcentra lite längre bort, handlade vars en god glass. Jag spillde så klart på min nya klänning så vi fick gå till toan och tvätta bort det haha! Handlade en hårfön, plattång och en hårprodukt.





Jag och Jacqueline


Råkade parkera sjukt nära tankningsapparaten haha.


Åkte hem till mig, min familj hade besök ifrån Seattle! Det var barbequegrillning! Åt kött med god pasta till! De var supertrevliga, hade en trevlig kväll. Väldigt söta barn hade de också!  Kollade på ett avsnitt av sex & the city och sedan åkte J hem och jag gick och la mig! Annie berättade också att de inte behövde min hjälp för morgondagen ( Labor day, barnen var lediga och de hade fotbollsturnering och B ville följa med) så jag kunde hitta på något med J och det var perfekt eftersom hon också var ledig!


Supergod tårta som de hade köpt till Labor day!


Lördag 4/9

Idag skulle båda S & J spela fotbollsturnering så det var bara jag och B hemma! Spelade vem där typ 40 gånger, ett annat spel som hette sorry typ 5 gånger! B älskar spelet vem där! Gick ut och tog fram en sån vattensak, man ska glida på den på magen, men nu har det börjat bli lite kallare här så det blev bara två glidningar sen fick jag ta ner den igen! Kastade frispee, och spelade tennis i typ en och en halv timme! Det var kul men svettigt för vi stod i solen hela tiden!


Vatten leksaken!


Vem där!

Vid 16.30 kom resten av familjen hem! Och då kom Jacqueline och hämtade mig! Körde till Westfield köpcentrat..jag handlade en tunika på forever 21. Vi var också inne på abercrombie & fitch, mer hann vi inte för vi skulle handla mat inför kvällen! Köpte färskpasta idag igen & räkor. När vi kom hem till Jacqueline så var Laura & Lissy redan där, Två tyskor, vi hjälptes åt att laga maten. Den blev väldigt god!! Innan dess skulle jag och Jacqueline mata deras hund ute i stallet, det tog ca 15 minuter eftersom hon har sett en orm där tidigare i veckan! Det var mörkt och vi fick gå och stampa hela tiden haha! Såg på filmen The Last Song med Miley Cyrus, den var såå sorglig & mycket bra!! Sov över hos J, sov så gott, ingen som stampade ovanför på morgonen!


Jacquelines rum, hon till vänster och jag till höger!


Tunikan från forever 21!

Pasta Carbonara !!

Körde hem till Jacqueline 19.30, körde direkt vidare till matbutiken safeway! Tog lite tid eftersom GPSen visade oss till fel butik haha! Handlade ingredienser till pasta carbonara, handlade ben & jerry glass, m&m och en jättegod chokladkaka!
Maten blev klar 21.30, det blev riktigt gott! Åt lite chokladkaka  och m&ms! Körde hem vid halv ett tiden för jag var dödstrött! Skulle upp och jobba tidigt på lördagen också!


Jacquelines hus!


Vår middag!!


Godaste chokladkakan!!!




Hej Mary-anne!

Förlåt för att de ser ut som skit :P Fick slut på idéer mitt i mitt arbete. Hjälp :P /Joline

fredag 3/9

Hello!

I onsdags var jag för första gången på min kurs, körde S till fotbollsträningen och körde direkt till Anne Arundel College. Det skulle ta 25 minuter och jag hade 40 minuter på mig att komma dit, men det var megamycket trafik!! Började nästan gråta i bilen för minuterna bara gick och gpsen stod kvar på 15 minuter kvar. Visste ju inte om min lärare var hemsk eller inte och det är ju inte kul att komma sent första gången, jag anlände 18.00 på parkeringen. Och kom in i klassrummet en minut över och det var bara en annan tjej där som tur var! De andra var också sena! Min mycket trevliga lärare heter Irma. Lärde oss olika tekniker för att läsa! Det var helt okej, inte roligt men inte tråkigt heller! Kom hem lite efter halv tio! Min klass varar i 3 timmar!

Igår hämtade Sofie (en svensk au pair) upp mig här hemma! Vi körde till Annapolis downtown, träffade en annan tjej som hette Svenja och åt sushi!! Sofie visade mig Navy skolan eller vad man säger, fick visa legitimation för att komma in! Gick ett varv där, stekhett var det.


Inne på området, här bor en navy officier eller något!

På kvällen körde jag Baxter till karaten och direkt efter det till fotbollen! Första träningen för säsongen var det! Så kul att kolla på, alla sprang mot bollen haha. Körde sedan och hämtade Miriam (en tysk tjej) och vi körde till köpcentrat i Annapolis! Där vi träffade Jacqueline, Sofie och en massa andra tjejer, vi var 13 stycken! Åt samma goda burgare igen : ) Jag och Jacqueline delade en efterrätt som var så sjukt god!!! Men efteråt hade jag såå ont i magen!!


Världens godaste efterrätt!!!!

Imorse skypade jag med Mamma, Pappa, Niclas och Mormor! Det var trevligt : )

Ikväll ska jag till Jacqueline (hon har huset för sig själv) så vi ska äta hämtmat, chips och massa annat gott : )

Imorgon kommer jag förmodligen ha träningsvärk! Var ute och gick en runda, var ute i 1h och 10 min. Jobbigt!! Själva rundan som jag gick var 5,6 km och tog 57 minuter, det låter inte så långt själva kilometrarna men jag var helt slut!!!! Har stretchat massa nu så jag hoppas inte jag är helt stel imorgon!

Tisdag 31/8

Idag var första skoldagen! Gick upp 06.15, skulle börja klockan sju men jag var tvungen att duscha för att vakna!! Gjorde iordning frukost till barnen och sedan bar det av till skolan..! Lite kö var det när jag skulle släppa av dem!! Man kör runt för att lämna dem på olika ställen! Det gick bra och jag hittade hem igen!!

Tvättade mina egna kläder idag, det gick bra men maskinerna är rätt värdelösa..! Kan inte fatta varför man tvättar i kallt vatten, då går inte fläckarna bort ju!? Jag satte mitt på varmt iaf! Solade men det var så varmt så jag orkade bara 40 min, gick in och kylde av mig och ut i 30 minuter igen, Det är så sjukligt varmt här!! Var 31 grader idag och imorgon ska det bli 35 säger google!! Läser min bok som är såå bra! Någon måste skicka mig filmen sen (snabba cash) : )

Körde sen för att hämta barnen, fick sitta i kö i 25 minuter innan jag nått fram till barnen, så långa köer! sjukt! 17.15 bar det av till Karaten med B! Orkade inte stå upp och kolla idag så jag satt i en sova helt död!!

Har inte så mycket mer att skriva idag... Hade en jättetrevlig kväll igår med Jacqueline! Ska förhoppningsvis följa med henne och några andra till Ikea på söndag om jag kan vara ledig då!!


RSS 2.0